"Biologische landbouw en productie is niet eenvoudig – hier is inzet voor nodig. Dat betekent bezig zijn met de natuur, de natuur beschermen en zorgvuldig omgaan met het milieu. Onze experts werken hard om er zeker van te zijn dat elke slok Honest zo lekker mogelijk is: bij theeplantages in de Blauwe Bergen in Zuid-India, maar ook bij melkveehouderijen in het weelderig groene landschap van Beieren.

Toen mijn medeoprichter Barry en ik in 1998 bij mij thuis in de keuken begonnen met Honest Tea, namen we ons voor dat als het bedrijf zou groeien, we ons zouden blijven inzetten om de allerbeste, duurzame en eerlijke verhandelde ingrediënten te gebruiken voor onze dranken, en dat hebben we ook gedaan. Het is altijd onze missie geweest om verfrissende dranken te creëren die net zo goed zijn voor de wereld als voor de mensen die ze drinken. Heb je het gevoel dat we niet meer slagen in deze missie of wil je hier gewoon met ons over praten? Stuur dan een mail naar sethandbarry@drinkhonest.nl"

Handtekening Seth

De juiste keuze is wat goed voelt.

*Zoals vereist conform de Europese regelgeving betreffende biologische producten


Honest is gecertificeerd door de Soil Association –
de grootste organisatie voor biologische certificering  en liefdadigheidsorganisatie op milieugebied in Groot-Brittannië. Wanneer je het biologische symbool ziet, kun je er zeker van zijn dat het eten en drinken dat je koopt volgens de hoogste normen is geproduceerd.

Lees meer over het werk wat de Soil Association doet:
https://www.soilassociation.org

Biologische landbouw in de EU

Dankzij de certificering van de Soil Association mag Honest het Europese biologisch-keurmerk dragen

Meer lezen

 

Onze PlantBottle™

We noemen deze fles de PlantBottle. Het is gedeeltelijk gemaakt van vernieuwd plant materiaal uit suikerriet verkregen. Het bevat ook gerecyclede plastic en is recyclebaar. Geef het terug om het (re)cycle proces voort te zetten.

Plantbottle Honest