Doneren voelt zo lekker.

Voor lang niet iedereen is het vanzelfsprekend om af en toe te kunnen genieten van iets lekkers, bijvoorbeeld van onze Honest dorstlessers. Daarom willen we gezinnen met kinderen helpen die het financieel zwaar hebben. En dat doen we samen met de LINDA.foundation. Zo steunen we samen de mensen bij wie de kleine beetjes écht tellen. En to be honest: zo geniet je uiteindelijk zelf ook meer van je favoriete drankje.

 

Doe je mee? Zo werkt het:

 

1. Koop of bestel jouw favoriete Honest bij Albert Heijn.

2. Mail een foto van je flesje of kassabon (o.v.v. LINDA.foundation). Of verstuur jouw foto via Facebook Messenger door de QR-code te scannen aan het schap in Albert Heijn of op de achterkant van een Honest ansichtkaart.

3. Met jouw aankoop wordt er €1,12 gedoneerd aan de LINDA.foundation.

4. Zo helpen we samen heel veel gezinnen in Nederland. En dat voelt lekker!

 

Over de LINDA.foundation

De LINDA.foundation is een initiatief van Linda de Mol en het tijdschrift LINDA. Samen met zoveel mogelijk donateurs willen ze meer begrip en vooral positieve actie creëren voor gezinnen met kinderen in Nederland die het financieel zwaar hebben. Vanaf de start in 2013 zijn al meer dan 12.000 gezinnen gesteund. De komende jaren hopen zij nóg meer gezinnen blij te kunnen maken. Dat doet de foundation in de vorm van een pakket bonnen voor Albert Heijn, Hema, Intertoys en C&A waarmee ze lekker kunnen eten, een cadeautje in de schoen kunnen krijgen en een feestelijke outfit kunnen dragen tijdens de kerstviering.