Zo lekker als je weet dat het biologisch is

Biologische drankjes dus. Oké… Maar nu even honest. Wij geloven dat iets wel zo lekker is als je weet dat het biologisch is. Daarom werken we uitsluitend met boeren die biologisch gecertificeerde producten leveren. Want alleen het beste van de natuur is goed genoeg voor Honest. En dat geeft jou niet alleen een goed gevoel, maar ook is ook goed voor de biodiversiteit op onze mooie Aarde.

Eerlijke & biologische dorstlessers

De juiste keuze is wat goed voor jóu voelt. Honest is een eerlijke dorstlesser, smaakt minder zoet en is laag in calorieën. Onze producten zijn biologisch gecertificeerd en bevatten alleen goedgekeurde toevoegingen. Want een eerlijk en verfrissend biologisch drankje heeft –net zoals alle biologische producten– geen conserveermiddelen en kunstmatige smaak- of zoetstoffen nodig.

Hank is nieuwsgierig én kieskeurig. Alleen het beste uit de natuur is goed genoeg. En Hank houdt van biologisch eten. Als échte herkauwer is hij dol op het eten van gras, fruit, kruiden, groenten, plantenscheuten en theebladeren. Hij heeft een neus voor de mooiste en lekkerste producten én ze zijn altijd op zoek naar het lekkerste hapje uit de struik. Onze Hank is –net zoals alle geiten– liefdevol, niet egoïstisch en denkt graag aan anderen. Net als Honest. Daarom is Hank de Research & Lifestyle specialist bij Honest.

Seth Goldman en Barry Nalebuff

Goed verhaal

In 1998 ging Seth Goldman op een zomerse dag een rondje hardlopen. Op de terugweg snakte hij naar een drankje om zijn dorst te lessen – een drankje met een natuurlijke en frisse smaak dat niet te zoet was. Hij realiseerde zich dat hij het perfecte drankje dat aan al zijn eisen voldeed, zelf moest creëren... en dat deed hij dan ook.

Samen met zijn docent Barry Nalebuff ontwikkelde Seth een paar heerlijke en verfrissende biologische dranken. Honest was geboren. Seth maakt de dranken inmiddels niet meer in zijn keuken, maar zijn bevlogenheid als het om duurzaamheid, fair trade en het maken van dorstlessende dranken gaat, is nog steeds in elke fles terug te vinden.

Lees het complete verhaal

Honest is gecertificeerd door de Soil Association – de grootste organisatie voor biologische certificering en liefdadigheidsorganisatie op milieugebied in Groot-Brittannië. Wanneer je het biologische symbool ziet, kun je er zeker van zijn dat het eten en drinken dat je koopt volgens de hoogste normen is geproduceerd.

Dankzij de certificering van de Soil Association mag Honest het Europese biologisch-keurmerk dragen.