“Dit is zo onwerkelijk. Toen Barry en ik in 1998 in mijn keuken in Bethesda, Maryland met Honest Tea begonnen, droomden we ervan dat ons idee voor een minder zoet, biologisch en missiegedreven merk ooit de wereld over zou gaan.

De eerste tien jaar waren we zo druk bezig om ons hoofd boven water te houden, dat we geen tijd hadden om te piekeren over de vraag of 'Honest' vertaald kon worden naar andere talen.  

Maar nu zijn we dolblij dat Honest op de markt komt in Nederland - we staan te springen om jullie kennis te laten maken met onze drankjes - en we hebben er alle vertrouwen in dat de naam en waarden van het merk Honest ook aan deze kant van de Atlantische Oceaan weerklank vinden. 

In Nederland hebben jullie de gebottelde dranken met kruidenthee pas net ontdekt en we hopen dat dit het begin is van een bijzondere band. We hopen ook dat jullie ons willen helpen ons merk 'Honest' te houden, net als onze fans in de VS - als jullie ooit merken dat wij niet voldoen aan onze missie, laat het ons dan weten via
sethandbarry@drinkhonest.nl

Handtekening Seth

Probeer het en proef het verschil!

 • Honest is laag in calorieën

  Honest is laag in calorieën

 • Honest is biologisch gecertificeerd

  Honest is biologisch gecertificeerd

 • /content/dam/GO/honest-tea/netherlands/over/honest-heeft-geen-conserveermiddelen2.jpg

  Honest heeft geen conserveermiddelen, kunstmatige smaakstoffen of zoetstoffen*

 • Honest is verpakt in PlantBottle®

  Honest is verpakt in PlantBottle®

*Zoals vereist conform de Europese regelgeving betreffende biologische producten

EU Biologisch Keurmerk Honest

Biologische landbouw in de EU

Dankzij de certificering van de Soil Association mag Honest het Europese biologisch-keurmerk dragen

Meer lezen

EKO Keurmerk Honest

Honest is gecertificeerd met het EKO keurmerk. Het EKO keurmerk op voedingsmiddelen bestaat al ruim 30 jaar en kennen de meeste mensen als keurmerk voor biologische voedingsmiddelen. Stichting EKO keurmerk stelt zich ten doel om biologische en ecologische kwaliteit van producten bevorderen. Producenten moeten behalve biologisch gecertificeerd zijn, ook aanvullende inspanningen verrichten op het gebied van duurzaamheid.

Onze PlantBottle™

 

We noemen deze fles de PlantBottle. Het is gedeeltelijk gemaakt van vernieuwd plant materiaal uit suikerriet verkregen. Het bevat ook gerecyclede plastic en is recyclebaar. Geef het terug om het (re)cycle proces voort te zetten.

Plantbottle Honest